Izvor: KraljevoPress.com, 09.Sep.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevopress na "WebFestu 2011"

Informativni portal Grada Kraljeva - KRALJEVOPRESS, od 1. septembra do 31. oktobra ove godine učestvuje na Internet festivalu "WebFest 2011" (u kategoriji INFORMATIVNI), a građani će, uz pomoć svojih Facebook naloga, glasati za najbolje regionalne web projekte, svrstane u 20 kategorija.
Glasanje počinje 15. oktobra u 12:00 časova i traje do 31. oktobra u 23:59 časova. Publika će glasati na sajtovima www.nadlanu.com i www.webfest.me za Grand Prix festivala po izboru publike >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << i svaki korisnik Facebook naloga ima pravo na jedan glas.
Web Fest .ME je najveći regionalni internet festival posvećen promociji i unapređenju interneta i društva u celini. Web Fest .ME je sačinjen od on-line takmičenja za najbolji web sajt/web projekat i konferencije koja okuplja najpoznatije svetske stručnjake iz svih oblasti web industrije.

Misija Web Festa je poboljšanje kvaliteta života ljudi u regionu, a u izvesnoj meri i na globalnom nivou, i to podizanjem nivoa svesti o internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenje, druženje i dodelu priznanja najzaslužnijima.
Podršku festivala su pružile brojne organizacije, kompanije i pojedinci: Ministarstvo telekomunikacije i informatičkog društva Republike Srbije, Ministarstvo za Informaciono Društvo i Telekomunikacije Republike Crne Gore, Skupština grada Beograda, Američka ambasada u Beogradu, MTV, B92, RTS, Svet Kompjutera, Digital, Internet Ogledalo, Web Strategija i mnogi drugi.
Ovom prilikom KRALJEVOPRESS TEAM zahvaljuje se svojim saradnicima, prijateljima i posetiocima, jer su oni najviše doprineli uspehu našeg web projekta. Pozivamo sve zainteresovane da aktivno učestvuju u glasanju za najbolje web sajtove i projekte u 2011. godini.
Ukoliko smatrate da smo opravdali poverenje koje ste nam ukazali, za projekat KRALJEVOPRESS, možete od 15. oktobra glasati na sledećem linku:
http://www.nadlanu.com/pocetna/specijalno/web-fest/Kraljevopress.wf-41.429.html
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.