Beer Fest otvara kapije  sutra u 18 časova, koncerti uživo i na internetu

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Beer Fest" otvara kapije sutra u 18 časova, koncerti uživo i na internetu

Deveti po redu "Beer Fest" počinje sutra, a kapije se otvaraju u 18 sati, saopšteno je danas na završnoj konferenciji jednog od najvećih festivala piva u jugoistočnoj Evropi.

Ceo prostor na Ušću biće pod video nadzorom, a organizatori festivala "Beogradska kulturna mreža" nadaju se da će već narednih dana festival posetiti 1.000.000 gostiju iz zemlje i inostranstva.

Novina u odnosu na prethodne godine je što će fanovi festivala biti u prilici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ceo program prate u HD verziji uživo preko zvanične stranice festivala www.belgradebeerfest.com.

Bulevar Nikole Tesle počev od sutra, 17. avgusta pa do 21. avgusta biće zatvoren za saobraćaj u periodu od 18 časova do 4 ujutru.

Ove godine na Ušću će u saradnji sa Ministrastvom životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja biti zaposlena i ekološko - redarska služba koja ima za cilj da animira posetioce kako bi reciklirali praznu ambalažu.

Devojke i momci volonteri biće u ulozi redara, a na festivalskom prostoru biće postavljeno 200 plastičnih kanti za odlaganje papira, PVC-a i aluminijuma.

"Beer fest" se ove godine priključuje akciji grada Beograda "Bg bebi klub". Kupovinom orignalnih suvenira posetioci će pomoći svakoj bebi koja je rođena u Beogradu.

Pored bogatog muzičkog programa, svaki štand je osmislio propratni program. "Hajniken" je organizovao zanimljiv kviz zahvaljući kome će učesnici biti u prilici da osvoje vaučer Beotaksija od 1.000 dinara i bezbedno se vrate kući.

Povezane vesti: Davanje krvi biće moguće i tokom „Beer Festa
Pogledaj vesti o: Pivo,   Fest

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.