Ana Popović i „Partibrejkersi otvaraju beogradski Bir fest

Izvor: Press, 18.Avg.2010, 04:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Popović i „Partibrejkersi" otvaraju beogradski Bir fest

Beogradski festival piva Bir fest, na kome će nastupiti 40 izvođača i gde se očekuje oko 800.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva, počinje večeras i trajaće do 22. avgusta
Tokom pet dana festivala, nastupiće „Bajaga i instruktori", „Riblja čorba", Dejan Cukić, Bilja Krstić, S.A.R.S, „YU grupa", „Legende", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << „Sanšajn", kao i zvezde okolnih zemalja - italijanski di-džej Beni Benasi, „Pankrti" i „Sidarta" iz Slovenije, Neno Belan iz Hrvatske. Zvezde prve večeri biće čuvena beogradska bluzerka Ana Popović i rok bend „Partibrejkers".

Ana Popović je na konferenciji za štampu pred početak velikog festivala izjavila da je oduševljena time što će ponovo svirati u svom gradu:
- Nedavno sam imala koncert u Beogradu koji je za mene bio veoma važan. Jako mi je drago što ću svirati opet ovde, i to pred tako velikom publikom - rekla je bluzerka koja je napravila izuzetnu karijeru u Evropi, a odnedavno i u Americi gde je kritičari svrstavaju među najtalentovanije savremene izvođače bluza.
Prema rečima direktora marketinga „Beogradske kulturne mreže" Ivana Ivačkovića, bina na kojoj će se održavati koncerti u toku festivala biće jedna od najvećih koje su ikada postavljene na ovim prostorima.
- Festivalska bina biće široka 150 metara, duboka 15 i visoka 11 metara, dok će se za rasvetu brinuti više od 250 ljudi - rekao je Ivačković.
U toku festivala, kao i prethodne godine, sprovodiće se kampanja „Biram da recikliram", a štand će biti postavljen ispred Tržnog centra „Ušće", dok će, po prvi put na Bir festu biti napravljene dve VIP tribine, za koje će se plaćati ulaznice.
Gost Bir festa biće i poznati stručnjak za PR Denis Vilkoks, koji je u svojoj knjizi „Odnosi sa javnošću: strategije i taktike" o festivalu pisao kao o primeru odličnog PR-a. Vilkoks je takođe bio gost konferencije za štampu, na kojoj je pohvalio organizatore festivala veoma toplim rečima:

- Beogradski Bir fest je odličan primer kako dobrim spajanjem PR-a, medija i marketinga, predstavljanje festivala biva svake godine sve bolje - rekao je Vilkoks i dodao da je, osim toga, ta manifestacija dobar primer društvene odgovornosti. U toku trajanja festivala očekuje se oko 50.000 gostiju iz inostranstva, kao i desetine hiljada iz unutrašnjosti Srbije, pa će zbog toga Turistička organizacija Beograda (TOB) otvoriti četiri nova info pulta koji će omogućiti lakše snalaženje u prestonici, rekao je Dejan Veselinov iz TOB-a.
Pogledaj vesti o: Dzej,   Fest

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.