Istraživanje (BCBP): Građani Srbije se ne odriču Kosova iako žele dijalog

Izvor: Danas, 30.Nov.2020, 16:52

Istraživanje (BCBP): Građani Srbije se ne odriču Kosova iako žele dijalog

Mišljenje građana Srbije o kosovskom sporu karakterišu suprotstavljeni stavovi - podržavaju dijalog Beograda i Prištine a ne vide mogućnost suživota Srba i Albanaca; podržavaju sporazume iz Brisela i Vašingtona, ali ne vide korist od njih.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani se ne odriču Kosova, ali žele normalne odnose sa Prištinom

Izvor: Danas, 30.Nov.2020

Polovina građana Srbije podržava dijalog Beograda i Prištine, a više od 90 odsto ne oseća nikakvu korist od njega i skoro tri četvrtine smatra da dijalog ništa nije promenio.

Nastavak na Danas...

Građani Srbije podržavaju dijalog, a ne vide mogućnost suživota Srba i Albanaca

Izvor: B92, 30.Nov.2020

Mišljenje građana Srbije o kosovskom sporu karakterišu suprotstavljeni stavovi - podržavaju dijalog, a ne vide mogućnost suživota Srba i Albanaca...Takođe, podržavaju sporazume iz Brisela i Vašingtona, ali ne vide korist od njih...To je pokazalo najnovije istraživanje javnog mnjenja koje je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.