Farma: Nemanja maltretirao papagaja i pretio da će ga ubiti

Izvor: S media, 21.Maj.2010, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Nemanja maltretirao papagaja i pretio da će ga ubiti

Farmerima izgleda više ne smetaju samo ljudi na imanju u Lisovićima, već i životinje. Nemanju je probudio papagaj Đole, pa je histerično počeo da udara po njegovom kavezu. Sve vreme je psovao, a Milena je pokušavala da ga smiri. Mina mu je rekla da ne može da zabrani ptici da peva ali on je besneo kako dva meseca ne može da spava kada on hoće. Zatim je najavio da će ga ubiti i da je jači od životinje koja mu ne može ništa.

Međutim, u kuhinji su bili Raka, Mina, Mira, Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Gagi pa se Nemanja izvikao i na njih jer su glasno pričali, a on nije mogao da se odmori. Mina mu je rekla da ni ona ne može da spava kada oni po celu noć pričaju i da je dan za priču a noć za odmor.

Zorica, Mina i Dragana su pričale u sobi, kako su žene koje su bile izbačene sa Farme, uvek postavljale muškarce za gazde i kako to nije u redu. Svi farmeri misle da je čudno što je za dva meseca samo Zorica bila gazdarica... Izvor: Svet.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.