Izvor: N1 televizija, 01.Avg.2021, 20:40

Vučić najavio da on i Vulin podnose prijavu protiv sebe zbog slučaja Belivuk

Reagujući na izjave da je FBI učestvovao u akciji praćenja Veljka Belivuka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da u slučaju Belivuk nije bilo nikakvog učešća FBI i da ta služba nije dostavila bilo kakve podatke u vezi sa tim slučajem. Najavio je da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sutra "podneti krivičnu prijavu sami protiv sebe", zbog navoda da su umešani u poslove grupe Veljka Belivuka.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Srbije Vučić najavio krivičnu prijavu protiv sebe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Avg.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će 2. avgusta podneti krivičnu prijavu protiv sebe zbog navoda u slučaju Veljka Belivuka. On je najavio da će to uraditi i ministar policije Srbije, Aleksandar Vulin, te da će to biti njihov odgovor na navode u medijima koji optužuju Vučića...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Vučić: Zbog tajkunsko mafijaških političara podnosim krivičnu prijavu protiv sebe

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odlučili da podnesu krivičnu prijavu protiv sebe kako bi dokazali da je bila laž sve što su, o navodnoj njihovoj vezi s klanom Veljka Belivuka govorili "mafijaško tajkunski krugovi".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vladimir Vuletić: Vučić čini sve da pomogne Belivuku

Izvor: Danas, 02.Avg.2021, 12:49

Zašto bi Aleksandar Vučić podnosio krivičnu prijavu protiv sebe, kada sam ja još 9. marta podneo dve krivične prijave protiv njega i protiv ministra policije Aleksandra Vulina, a u vezi slučaja Belivuk - pita se profesor prava Vladimir Vuletić, osnivač pokreta “Crno na belo” i bivši potpredsednik...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.