UBIJEN TRAMPOV PRISTALICA! Pretio likvidacijom Bajdena, FBI izveo munjevitu akciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 21:33

UBIJEN TRAMPOV PRISTALICA! Pretio likvidacijom Bajdena, FBI izveo munjevitu akciju!

Drama u SAD

Muškarac iz Jute ubijen je tokom racije FBI-ja u sredu rano ujutro, potvrdio je FBI za ABC Njuz. Upad je bio u vezi sa istragom o navodnim pretnjama predsedniku Džou Bajdenu i drugima, rekli su zvaničnici upućeni u slučaj.

Jedan od zvaničnika je rekao za ABC Njuz da je istraga počela u aprilu i da je Tajna službu obavestilao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je FBI u junu. Pored pretećih postova, rekao je zvaničnik, muškarac pod istragom je na internetu sugerisao da planira da preduzme i konkretne korake.

- Pretnje su ocenjene kao "verodostojne" - rekao je zvaničnik.

FBI u Solt Lejk Sitiju saopštio je da se pucnjava dogodila oko 6:15 ujutro. po lokalnom vremenu dok su specijalni agenti pokušali da uruče naloge za hapšenje i pretres u jednoj rezidenciji u Provu.

- FBI ozbiljno shvata sve incidente pucnjave u kojima su učestvovali naši agenti ili članovi operativne grupe. U skladu sa politikom FBI-ja, incident sa pucnjavom je pod kontrolom FBI inspekcijskog odeljenja. Pošto je ovo stvar koja je u toku, nemamo više detalja za obelodanjivanje - navodi se u saopštenju FBI. Preminuli osumnjičeni je Kreg Robertson, navelo je više izvora za ABC njuz.

Tužba protiv njega uključuje brojne objave na društvenim mrežama za koje se veruje da ih je Robertson objavio preteći da će ubiti Bajdena i potpredsednicu Kamalu Haris, kao i nekoliko zvaničnika uključenih u krivično gonjenje bivšeg predsednika Donalda Trampa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.