UBICA DŽORDŽA FLOJDA IZBODEN U ZATVORU: Hladna osveta u Tusonu za Dereka Šovina

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 08:52

UBICA DŽORDŽA FLOJDA IZBODEN U ZATVORU: Hladna osveta u Tusonu za Dereka Šovina

Napad izvršio nepoznati počinilac.

Derek Šovin, bivši američki policajac koji je 2020. godine osuđen za ubistvo Džordža Flojda, napadnut je u petak u federalnom zatvoru u Arizoni, javlja CNN.

Šovin je u "stabilnom stanju" posle napada u Federalnoj ustanovi u Tusonu, izjavio je izvor CNN-a.

Upitani za komentar o vesti da je Šovin napadnut, kancelarije FBI u Feniksu i Mineapolisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovorile su CNN-u da su u toku sa situacijom koja se desila u zatvoru, ali nisu identifikovali osobu koja je napadnuta, te su uputili CNN na Biro zatvora za više informacija.

Šovinov advokat Greg Erikson rekao je za CNN da radi na tome da dobije potvrdu o incidentu.

Derek Chauvin is a political prisoner of the left and George Floyd was a drug addicted criminal.

Who Agrees? pic.twitter.com/pqo5ltI4gK

— Woke Mind Media (WMM) (@WMM_ONX) November 25, 2023

Biro za zatvore se oglasio nešto kasnije da je "zatvoreni pojedinac napadnut u zatvoru u Tusonu oko 12.30 popodne", a dva izvora su potvrdila za CNN da je reč o Šovinu.

- Zaposleni su primenili mere za spašavanje života jednog zatvorenog pojedinca, i on je prebačen u bolnicu. Naši zaposleni nisu povređeni tokom incidenta - piše u objavi Biroa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEREK ŠOVIN IZBODEN NOŽEN U ZATVORU Policajac koji je ubio Džordža Flojda i digao Ameriku na noge prebačen u bolnicu sa težim povredama

Izvor: Blic, 25.Nov.2023

Dereka Šovina, bivšeg američkog policajca iz Mineapolisa osuđenog za ubistvo Afroamerikanca Džordža Flojda, nožem je napao drugi zatvorenik i teško povredio u zatvoru u Arizoni, izjavila je za AP osoba upoznata sa incidentom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.