TRAMP ODLUČIO? Komi ostaje na čelu FBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP ODLUČIO? Komi ostaje na čelu FBI

Reč je o čoveku koga su demokrate povezivale sa novim američkim predsednikom još u vreme pokretanja istrage protiv Hilari Klinton

Predsednik SAD Donald Tramp namerava da zadrži direktora FBI Džejmsa Komija i za vreme rada svoje administracije, javio je danas "Njujork Tajms".

Kako navodi taj list, Komi je svojim agentima rekao da ga je Tramp zamolio da ostane.

Rojters prenosi da je Komi privukao kritike demokrata kada je saopštio da FBI proverava dodatne mejlove u vezi sa kandidatkinjom demokrata Hilari Klinton 11 dana pred američke predsedničke izbore prošle godine.
Pogledaj vesti o: FBI,   Hilari Klinton

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIŠTA OD NAJAVLJENE SMENE: Džejms Komi ostaje na čelu FBI-ja!

Izvor: Kurir, 24.Jan.2017

...Prema dokumentu iz Ministarstva pravde SAD, Komi je među osobama koje će zadržati svoje pozicije..Direktori FBI-ja se postavljaju na 10-godišnji mandat čime bi trebalo da vode tu agenciju tokom različitih predsednilčkih administracija, čak i kada druga partija preuzme Belu kuću..Novi predsednik...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.