Izvor: Blic, 17.Jan.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština: Ako treba tražićemo pomoć FBI

Na sednici kosovskog saveta za bezbednost ocenjeno je da se ukoliko bude potrebna pomoć ili ekspertiza za rasvetljenje slučaja ubistva Olivera Ivanovća možže zatražžiti i profesionalna pomoć poznatih međunarodnih agencija, posebno od američkog Ef-Bi-Aja, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Savet za bezbednost, koji je sazvan na poziv premijera Ramuša Haradinaja, zaključio je da će nadležžne institucije sprovesti intenzivnu istragu povodom ubistva Ivanovića i ocenio situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Kosovu i Metohiji kao "stabilnu i mirnu".

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" ubijen je u pucnjavi koja se dogodila juče ujutru oko 8.15 časova u Kosovskoj Mitrovici. U Ivanovića je ispaljeno više metaka iz daljine, a potom je napadač prišao i još jedan metak ispalio u Ivanovića iz neposredne blizine.

Napadači još nisu pronađeni, a kosovska policija ponudila je 10.000 evra svakome ko dostavi informaciju o napadačima na Ivanovića.

U međuvremenu, policija je pronašla automobil "opel astra" zapaljen u blizini mesta atentata, u Ulici vojvode Putnika. "Opel" je izgoreo u potpunosti, a ono što se može utvrditi jeste da nije imao registracione oznake. Prema rečima policije, veruje se da je povezan sa zločinom, odnosno da su ga ubice korsitile kao vozilo za besktvo sa lica mesta.
Pogledaj vesti o: FBI,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Priština: Ako treba tražićemo pomoć FBI

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jan.2018

Na sednici kosovskog saveta za bezbednost ocenjeno je da se ukoliko bude potrebna pomoć ili ekspertiza za rasvetljenje slučaja ubistva Olivera Ivanovća možže zatražžiti i profesionalna pomoć poznatih međunarodnih agencija, posebno od američkog Ef-Bi-Aja, prenosi RTK na srpskom jeziku. Savet...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.