Izvor: Blic, 02.Dec.2023, 16:43

MUČILA SRBE U LOGORU! FBI uhapsio pripadnicu zloglasne jedinice Zulfikar: U SAD stigla kao izbeglica

Američka državljanka poreklom iz BiH Nada Radovan Tomanić uhapšena je u Morgantaunu, u Zapadnoj Virdžiniji, pod sumnjom da je prikrila svoju ulogu tokom rata u BiH kao pripadnica zloglasne jedinice Zulfikar, objavilo je Ministarstvo pravosuđa Sjedinjenih Država.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krila da je mučila Srbe; U SAD uhapšena pripadnica zloglasne jedinice Zulfikar

Izvor: B92, 02.Dec.2023

Američko ministarstvo pravde je saopštilo da je uhapšena Naturalizovana državljanka SAD iz BiH Nada Tomanić...Ona je optužena zbog toga što je navodno stekla američko državljanstvo pri tome ne otkrivajući da je optužena za zlostavljanje zarobljenika, Srba iz BiH, tokom sukoba u toj zemlji...

Nastavak na B92...

Američka državljanka poreklom iz BiH uhapšena zbog zločina tokom rata dvedesetih

Izvor: Danas, 02.Dec.2023

Američka državljanka poreklom iz Bosne i Hercegovine Nada Radovan Tomanić uhapšena je u Morgantaunu, u saveznoj državi Zapadnoj Virdžiniji, zbog sumnje da je prikrila svoju ulogu tokom rata u BiH kao pripadnica zloglasne jedinice Zulfikar, objavilo je američko Ministarstvo pravosuđa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.