FBI SE UKLJUČIO POTRAGU ZA SRPSKOM SNAJKOM! Svi tragaju za Anom Knežević - prijateljica otkrila nove ŠOKANTNE detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 09:24

FBI SE UKLJUČIO POTRAGU ZA SRPSKOM SNAJKOM! Svi tragaju za Anom Knežević - prijateljica otkrila nove ŠOKANTNE detalje

Dramatičan slučaj još uvek nije dobio razrešenje

FBI uključio se u potragu za Anom Knežević, u pokušaju da locira poslednji signal telefona žene, kojoj se početkom februara izgubio svaki trag.

Podsetimo Američka državljanka Ana Knežević nestala je u Madridu, a za njen nestanak saznalo se kada je prijateljica, posle serije sumnjivih poruka koje su joj stigle od Ane, alarmirala javnost. U međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne prestaju da isplivavaju intrigantni detalji iz njenog života.

Ana Knežević nosi srpsko prezime jer je bila udata za našeg državljanina. Ona je, inače, sa Floride, a srpska javnost zapazila ju je jer je nestanku prethodio razvod, po oceni Aninih prijatelja buran, od Srbina čije prezime nosi.

Ana je zbog toga nakon razvoda odlučila da otputuje u Madrid i da tamo provede izvesno vreme, kako bi se odmorila od svega i promenila okolinu.

Sana Remo, prijateljica Ane Knežević, pre dve nedelje je i javno saopštila da se za Anom traga. Objasnila je da su joj poruke koje joj je Ana poslala neposredno pre nego što je poslednji put viđena, bile alarm da se sa njenom prijateljicom nešto dogodilo. O čudnim porukama oglasila se još jedna osoba iz Anine okoline.

Reč je o porukama koje su bile na engleskom i španskom jeziku, u kojima objašnjava kako je na ulici upoznala mladića i kako će sa njim otići u letnjikovac koji se nalazi na dva sata od Madrida.

- Ona tako nešto sigurno ne bi uradila, to je neodgovorno ponašanje koje ne liči na Anu - rekla je Sana Remo, koja je primila poruku na engleskom jeziku. Objasnila je da je poruka napisana u stilu koji nije Anin, bez emocija. Poruka na španskom jeziku bila je toliko „ravna“ da izgleda kao da je napisana u Gugl prevodiocu.

- Ništa od toga jednostavno nije imalo smisla - rekla je Remo za AP i dodala da je reč o veoma sićušnoj ženi visokoj oko 150 centimetara.

Prijateljica je delimično dala uvid u Anin život i ono što je prethodilo njenom nestanku. Ispričala je da je bila u braku sa Srbinom sa kojim se nedavno razvela, te da je rastava bila burna.

Nakon što su američka i španska policija i zvanično raspisali potragu za Anom, prijateljica je navodno pozvala Srbina da se priključi u potrazi ali on to nije učinio. U ovom trenutku zvanično nije osumnjičen ni za šta ali će policije dve zemlje sigurno želeti da sa njim obave razgovor.

Mediji u Sjedinjenim Državama objavili su da su Kneževići bili u braku 13 godina, da poseduju firmu "EOX Technology Solutions Inc", kompaniju koja pruža kompjutersku podršku poslovima na jugu Floride, te da su živeli u Fort Loderdejlu gde imaju kuću i još dve nekretnine od kojih je jedna trenutno blokirana.

- Njih dvoje su određenu sumu novca posedovali na računu. Taj novac je trebalo da bude podeljen, ali njen suprug nije bio izrazito srećan zbog toga - ispričao je brat nestale žene nakon što su informacije isplivale u javnost.

Sa druge strane, Anina prijateljica je ispričala da se Ana nikad nije žalila ili govorila da strahuje od svog supruga.

Nepoznata osoba, podsećanja radi, ušla je u zgradu u kojoj je živela državljanka SAD i obojila sprejem sigurnosne kamere samo pola sata pre nego što su komšije poslednji put videle Anu. Dan kasnije usledile su sumnjive poruke sa njenog telefona poslata. Mediji su takođe objavili i fotografiju na kojoj se vidi preškrabana kamera na interfonu.

Izvor: Srbija Danas/Nova.rs/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.