FBI: Iz aviona Svis era za Njujork nestalo 1,2 miliona dolara

Izvor: Blic, 25.Jun.2013, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FBI: Iz aviona Svis era za Njujork nestalo 1,2 miliona dolara

Iz aviona "Svis era", koji je sleteo na njujorški aerodrom Džon Ficdžerald Kenedi (JFK), nestalo je 1,2 miliona dolara u gotovini, saopštio je američki Federalni istražni biro (FBI).

Portparol FBI Džej Piter Donald rekao je da je avion stigao u Njujork u subotu. Dodao je da je u avionu bilo 1,2 miliona dolara u novčanicama od po 100 dolara.

FBI istražuje da li je novac nestao iz kargo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prostora na ciriškom aerodromu odakle je avion poleteo ili po sletanju na njujorški JFK.

Lučke vlasti Njujorka i Nju Džersija, koje rukovode aerodromom, nisu htele da komentarišu slučaj.

"Svis er" je u imejl poruci agenciji Asošijejted pres naveo da ne može ni potvrditi ni komentarisati slučaj zbog istrage koja je u toku, ali i naveo da nij bilo "naznake da su vredne stvari uklonjene iz aviona "Svis era" na aerodromu JFK.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.