Džoni Dep o Al Paćinu: On je lud

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 14:32

Džoni Dep o Al Paćinu: "On je lud"

Džoni Dep dobio je ovacije publike nakon projekcije svog povratničkog filma na Filmskom festivalu u Kanu, a sada je isplivao jedan stari intervju sa filmskog festivala u Santa Barbari u kojem se prisetio rada sa holivudskom legendom Al Paćinom.

Saradnja u filmu Doni Brasko

Prisetio se rada sa Paćinom na filmu "Doni Brasko" iz 1997. godine, u kojem je igrao tajnog agenta FBI-a koji se infiltrira u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kriminalnu porodicu Bonano. Brasko (Dep) se sprijateljio sa jednim od članova porodice, Leftijem Ruđerom (Al Paćino).

Dep je naveo da je bio prilično nervozan pre susreta sa Paćinom jer je on ipak holivudska ikona i naveo da je bio zaista šokiran kada je otkrio koliko je Paćino poremećen u stvarnom životu.

"On je zvanično lud"

"Ja sam psihotičan, ne mogu da podnesem a da se ne šalim na snimanju. Pa sam počeo da se zezam sa Paćinom i tada sam shvatio da je potpuno lud. Mislim, zvanično je lud", rekao je Dep i dodao: "Ne, potrošio bih noć ni blizu njegove kuće“.

Prisećajući se jednog dana na snimanju, Dep je rekao: "Bilo je to otprilike treće nedelje snimanja, bili smo na dokovima u Bruklinu."

"Jednostavno nisam mogao više da izdržim. Rekao sam, 'Hej, znaš, ovo je smešno. Jedna stvar koju nikada nisam očekivao ili zamišljao je da si zapravo zvanično lud'."

Dep je rekao da je Pacino odgovorio: "O, da, da, da. Nisi to znao?" a zatim rekao: "I ti si prilično jebeno čudan."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džoni Dep o Al Paćinu: "On je lud"

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2023

Džoni Dep dobio je ovacije publike nakon projekcije svog povratničkog filma na Filmskom festivalu u Kanu, a sada je isplivao jedan stari intervju sa filmskog festivala u Santa Barbari u kojem se prisjetio rada sa holivudskom legendom Al Paćinom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.