Fanovi zgroženi nakon što su videli zube Džonija Depa: Ali ja to volim  FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 20:38

Fanovi zgroženi nakon što su videli zube Džonija Depa: "Ali ja to volim" FOTO/VIDEO

Glumac Džoni Dep bio je zvezda filmskog festivala u Kanu, zbog premijernog prikazivanja njegovog povratničkog filma ‘Jeanne du Barry’. Međutim, pažnju korisnika na društvenim mrežama privukle su fotografije na kojima se vide njegovi žuti zubi.

Poznati glumac uglavnom pozirao pred fotografima ozbiljan i bez osmeha na licu, ali oni su ipak uspeli da ga snime u nekoliko trenutaka kada je pokazao zube.

Fanovi se ne mogu načuditi fotografijama koje su videli i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogi se pitaju ide li zvezda uopšte kod zubara.

Dok su fanovi širom sveta pokušavaju da otkriju razlog njegovih žutih zubi, isplivao je intervju u kojemu Deppponosno govorio o svojim dugogodišnjim problemom sa zubima.

“Imam hrpu karijesa. Pre osam godina sam čistio zubni kanal koji nije nedovršen. Ostao je pokvareni mali komad”, rekao je tada za časopis Premiere.

“Ali ja to volim. To je kao kad bi Indijci nesavršenosti ukrašavali perlama. Ponosan sam na njih. Izluđuje me kad vidim ljude sa savršenim zubima. Radije bih progutao krpelja nego imao savršene zube!”

Dep se u utorak pojavio se na crvenom tepihu u Kanu, kako bi predstavio svoj najnoviji film o monarhu iz 18. veka koji se zaljubio u prostitutku. Glumac je nakon prikazivanja filma dobio sedmominutni aplauz od publike.

Nakon premijere svog prvog filma u tri godine, Dep je rekao da nema više potrebe za Holivudom, prenosi AP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Povratak Džonija Depa u Kanu: „Ne sudite o meni po procesu protiv moje bivše žene Amber Herd“

Izvor: Danas, 19.Maj.2023, 12:00

EPA-EFE/REX/Shutterstock Američki glumac Džoni Dep izjavio je da neće da dozvoli da sudski postupci sa bivšom suprugom Amber Herd stvaraju sliku o njemu, zamolivši ljude da ga ne osuđuju zbog toga. Prošle godine američka porota proglasila je Herd krivom za klevetu zvezde filma Pirati sa Kariba,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.