Izvor: Blic, 09.Jun.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFERA "RUSKI HAKERI" Američki političar ISMEJAO bivšeg šefa FBI

U SAD vlada politička i medijska histerija u vezi sa navodnim ruskim hakerima, koji su pomagali američkom predsedniku Donaldu Trampu da pobedi, ali do danas niko nije iznio ni jedan dokaz, pa u Beloj kući zbijaju šale na račun raznih svedočenja o ruskom mešanju u izborni proces.

Comey Changed His Tune On Leaking [VIDEO] https://t.co/WNdNiYTDuo via @dailycaller

Tako je američki državni sekretar Reks Tilerson ismejao svedočenje bivšeg šefa FBI-ja Džejmsa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Komija. On je na svom nalogu na Tviteru postavio odlomak iz transkripta Komijevog svedočenja pred senatskim odborom:

Pitanje: "Ko je hakovao izbore"?

Odgovor Komija: "Rusija".

Da li ste sigurni?

- Da.

Koliko ste sigurni?

- 100 odsto.

Na koliko glasova su (Rusi) uticali?

- Na nula glasova.

Tilerson nije jedini američki političar koji ironično komentariše histeriju u SAD u vezi sa ruskim hakerima.

Iz Moskve su u više navrata poručili da nemaju nikakve veze sa hakerima i upozorili da sa područja SAD deluju hakeri, koji napadaju ruske institucije, ali da niko za to ne optužuje američku Vladu.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.