Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća zvanično: Tramp nije lažov

Predsednik SAD Donald Tramp "nije lažov", izjavila je danas portparolka Bele kuće povodom svedočenja bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsa Komija u Senatu Kongresu SAD.

Komi je danas u Senatu rekao da je administracija predsednika SAD Donalda Trampa "naprosto" širila "laži" i "oklevetala" njega i FBI.

Ali, portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Bele kuće Sara Hakabi Sanders rekla je novinarima: "Mogu sa sigurnošću da kažem da predsednik nije lažov, i iskreno se osećam uvređenom takvim pitanjem".

Tramp koji obično koristi Tviter za komentare, nije se oglasio od kada je Komi objavio pisanu uvodnu izjavu koja je pročitana danas na početku saslušanja.

Američki predsednik je danas na jednom skupu samo rekao da mu je "cilj da se bori za Amerikance".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Bela kuća zvanično: Tramp nije lažov

Izvor: Beta, 08.Jun.2017

Predsednik SAD Donald Tramp "nije lažov", izjavila je danas portparolka Bele kuće povodom svedočenja bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsa Komija u Senatu Kongresu SAD. Komi je danas u Senatu rekao da je administracija predsednika SAD Donalda Trampa "naprosto" širila "laži"...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.