Zorja Pajić tvrdi da na Evroviziji ima nepravilnosti: Nijedno takmičenje nije nenamešteno - otkrila sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 22:28

Zorja Pajić tvrdi da na Evroviziji ima nepravilnosti: "Nijedno takmičenje nije nenamešteno" - otkrila sve

Favorit za pobedu na Pesmi za Evroviziju iznela svoje mišljenje.

Pevačica Zorja Pajić se ove godine takmiči na PZE sa pesmom "Lik u ogledalu". Ona važi za jednog od favorita za pobedu, a ono što je posebno zanimljivo što je pre nekoliko godina tvrdila da se ne bi nikad takmičila na "Evroviziji".

Ona je gostujući u jednoj emisiji "Una, due, tre". otvoreno govorila o svojoj odluci, ističući da je podrška njenog muža, porodice i prijatelja bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ključna u promeni njenog stava.

- Neki momenat je presudio, ne mogu da ga se setim jer sam baš bila protiv toga i bila sam u fazonu: "Ja više nikad ne želim ništa"... Bila sam umorna psihički od toga da tragam šta je to što ja želim. Onda sam pomoću svog muža, porodice i prijatelja shvatila da moram da radim nešto kako bih bila srećna. Moram da se bavim tim čime se bavim, jer to sam ja - muzika, pevanje, nastupanje. I onda sam izbor za "Pesmu Evrovizije" videla kao priliku da to ponovo pokrenem, naravno imam i planove nakon toga. Volela bih da pobedim, a iako ne pobedim imam tu svoju malu pobedu koja mi je jako važna - istakla je nekadašnja takmičarka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Zorja ističe da joj pobeda nije najbitnija. Ona je izjavila da je njen trenutni jedini cilj da joj nastup bude uspešan.

- Da mi uspe nastup! Iskreno to mi je trenutno jedino očekivanje, mislim da smo zadali jedan ozbiljan zadatak sebi, prvenstveno ja. Samo želim da mi uspe, a šta bude posle toga, biće - priznaje.

Mlada pevačica je takođe iznela svoje mišljenje o takmičenjima, ističući da uvek postoje određene nepravilnosti, ali i da se ona takmiči sa samom sobom.

- Nijedno takmičenje nije nenamešteno. Prosto, "ovaj je moj, onaj je moj, pusti onog malo"... Iako nije namešten pobednik, sigurno ima nekog manevrisanja. Ja se takmičim sa samom sobom, da ja budem bolja nego juče i to mi je cilj - kaže Zorja u emisiji "Una, due, tre".

Srbija danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ljubav je uvek inspiracija" Yanx najavila veliku promenu na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", POMERA GRANICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 14:11

Njene boje će preplaviti raskošnu scenu...Kantautorka i pevačica Saška Janković, poznata kao Yanx, takmiči se na festivalu "Pesma za Evroviziju 2024", a numera "Kolo", kojom će se ove godine predstaviti, već je osvojila publiku...Pesma se uveliko sluša, komentari nižu, a atraktivna umetnica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.