Završena dečja EVROVIZIJA: Pogledajte KAKO se plasirala Srbija! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 15:01

Završena dečja EVROVIZIJA: Pogledajte KAKO se plasirala Srbija! (VIDEO)

Muzičko takmičenje održalo se u Varšavi, u Poljskoj, 29. novembra 2020. godine, nakon pobede Poljske na takmičenju 2019. godine.

Dečja pesma Evrovizije održana je juče, a nakon glasanja proglašen je pobednik - Valentina iz Francuske. Ona je osvojila 200 poena i dobila trofej, dok je predstavnik Srbije, Petar Aničić, završio takmičenje na 11. mestu od 12 učesnika.

Petar je na svojim društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama čestitao pobednici, te je rekao da će ovo iskustvo pamtiti zauvek.

Dečja pesma Evrovizije 2020. je bilo 18. po redu takmičenje namenjeno deci. Održalo se u Varšavi, u Poljskoj, 29. novembra 2020. godine, nakon pobede Poljske na takmičenju 2019. godine. Bio je ovo drugi put da se takmičenje održi u Poljskoj. Takođe bio je ovo prvi put da se takmičenje održi dva puta zaredom u istoj zemlji.

12 zemalja je učestvovalo na takmičenju. Debitant na ovom takmičenju je bila Nemačka, dok su se Albanija, Australija, Vels, Italija, Irska, Portugal i Severna Makedonija povukle sa takmičenja zbog svetske krize praćene pandemijom koronavirusa, a Jermenija zbog rata u toj državi.

Valentina Tronel je sa pesmom J’imagine ostvarila prvu pobedu za Francusku. Na drugom mestu je završio Kazahstan, a na trećem Španija.

Pronašli su TAJNU SOBU u kući u kojoj žive već godinama, a UNUTRA... Snimak je PRESTRAVIO ceo internet (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.