Tonči Huljić: Mojim bendovima je teže nego ostalim takmičarima

Izvor: Story, 19.Maj.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tonči Huljić: Mojim bendovima je teže nego ostalim takmičarima

Mentor Tonči Huljić oglasio se posle ispadanja njegove grupe Infinitas

Tonči Huljić, promo foto

Prva uživo emisija regionalnog takmičenja X Faktor Adria  koja je sinoć emitovana na Prvoj televiziji ispunila je očekivanja publike, ali I zahtevnih mentora koji su imali težak zadatak da eliminišu prvog finalistu i uskrate mu mogućnost da se bori za titulu najboljeg!

Nakon uzbudljive emisije u kojoj smo videli pevačko-scenski spektakl >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << finalista i specijalnog gosta, švedskog predstavnika na Eurosongu Monsa Selmerleva, najmanje glasova publike dobili su bendovi: Infinitas i atraktivne Anđeline.

Glasanje je bilo napeto, Massimo je glas dao šarmantim devojkama iz grupe Anđeline, Aleksandra je glasala u korist porodičnog benda Infinitas, a Željko je, nakon što je Tonči odbio da glasa protiv svojih finalista, presudio.

- Moje mišljenje je da je Infinitas bio bolji u pesmi spasa, ali mislim da je za ovaj šou bolje da ostanu Anđeline, zato glasam za njih! - rekao je on.

Odluku da baš Infinitas napusti takmičenje svi finalisti su emotivno doživeli, a nakon što su se svetla u studiju ugasila poznati muzički producent i mentor Tonči se oglasio.

- Žao mi je kad bilo ko ispadne i voleo bih da što više takmičara bude u finalu. Bend Infinitas je sjajan i lepo je što neguju porodični duh, ali je neko nažalost morao da ispadne. Nisam mogao da glasam ni protiv koga, jer su u pitanju moji takmičari. Zaista mi je bilo teško. Anđeline je trema paralisala i mislim da će kako šou bude odmicao biti sve bolje! - rekao je.

Potom se osvrnuo na celokupno takmičenje koje će iz emisiju u emisiju biti sve napetije.

- Mojim grupama je svakako teže da se bore u ovom takmičenju nego kandidatima koji nastupaju pojedinačno! - istakao je.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.