Izvor: Piplmetar.rs, 07.Mar.2024, 04:31

Teya Dora se DIREKTNO obratila Breskvici i narodu sa TRI REČI, Anđela odmah reagovala (FOTO)

Ovogodišnja „Pesma za Evroviziju“ definitivno će ostati upamćena zbog neizvesne završnice.
Teya Dora • Ringier


Iako se nedeljama spekulisalo o tome da će pobedu odneti Anđela Ignjatović Breskvica, tituala je ipak otišla u ruke Teodore Pavlovske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << poznatije kao Teya Dora.
Ceca Show, Breskvica i Teya Dora (Foto: Aleksandar Krstović)
Ovo je bilo dovoljno da se publika podeli u dva tabora, a Breskvicini fanovi su za subotu najavili i skup podrške. Međutim, između dve koleginice ne postoji zla krv, što su dokazale i zajedničkom fotografijom koju je objavila Teya Dora, a u opisu je napisala „Širite samo ljubav“
Breskvica i Teya Dora
Inače, Svetlana Ceca Ražnatović u svojoj emisiji „Ceca show“, koja će se emitovati u petak od 22 časova na Blic televiziji, ugostila je Breskvicu i Teya Doru, prvi put nakon „Beovizije“.
Nakon objavljenje njihove zajedničke fotografije sa muzičkom zvezdom za „Ceca show“, na mreži „X“ nastao je haos, te se uveliko spekuliše o suočavanju finalistkinja sa „Pesme za Evroviziju“.
Korisnici pomenute mreže oduševljeni su Cecinim potezom što je spojila ove dve mlade pevačice, u jeku haosa njihovih fanova zbog „Beovizije„.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.