Izvor: Piplmetar.rs, 09.Maj.2023, 20:31

Telegraf u Liverpulu: Ekskluzivno pogledajte kako izgleda velelepna arena u kojoj se održava Evrovizija

Popualrna „zelena soba“ u bojama je ukrajinske zastave, a kako izgleda velelepna scena i ostali delovi prestiže popularne arene pogledajte u nastavku teksta

Večeras se Liverpulu održava prvo polufinalno veče prestižnog muzičkog takmičenja „Evrovizija, a naš predstavnik Luk Blek nastupiće treći po redu.
Ekipa portala Telegraf >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nalazi se u Liverpulu, a pre početka večerašnje prve polufinalne večeri ekskluzivno vam donosimo prve kadrove iz „Liverpul arene“ gde će biti održano muzičko takmičenje.
Inače, popualrna „zelena soba“ u bojama je ukrajinske zastave, a kako izgleda velelepna scena i ostali delovi prestiže popularne arene pogledajte u videu na početku teksta.
Naime, kako naša reportekra javlja za negde oko 1000 akreditovanih novinara pristup hali tokom polufinalnih večeri i finala je zabranjen, ali su im svi uslovi za rad obezbeđeni – od kreveta za odmor, soba za intervjuue, do restorana i video bimova gde će moći da prate sve detalje.
Podsetimo, Radio televizija Srbije obavestila je gledaoce, da će, isključivo zbog unapred potpisanih ugovornih obaveza sa EBU – Evropskom radiodifuznom unijom, uutorak 9. maja i četvrtak 11.maja od 21 čas, na RTS 3 prenositi prvo i drugo polufinale takmičenja za „Pesmu Evrovizije“.
Luka će u prvoj polufinalnoj večeri nastupiti večeras, 9. maja, treći po redu.
Delegacija Srbije u Liverpulu deli žalost sa porodicama tragično nastradalih u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i u okolini Mladenovca i Smedereva, kao i sa svim građanima naše zemlje.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.