Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 20:56

TEYA DORA (31) NEKAD I SAD Ovako je naša predstavnica na Evroviziji IZGLEDALA RANIJE: Dosta mršavija i mnogi kažu da ne liči na sebe: "DVA RAZLIČITA SVETA"

Nakon što je Teodora Pavlovska (31), poznatija kao Teya Dora, pobedila na ovogodišnjoj “Pesmi za Evroviziju”, publika sve čečće poželi da sazna nešto više o njoj, a sada se na mrežama pojavila njena slika iz mlađih dana.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Dva različita sveta" Evo kako je Teya Dora (31) izgledala ranije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024

Mnogi kažu da ne liči na sebe...Nakon što je umetnica Teodora Pavlovska (31), poznatija kao Teya Dora, pobedila na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", publika sve čečće poželi da sazna nešto više o njoj, a sada se na mrežama pojavila njena slika iz mlađih dana...Na slici koja je osvanula...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.