Dva različita sveta Evo kako je Teya Dora (31) izgledala ranije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 22:18

"Dva različita sveta" Evo kako je Teya Dora (31) izgledala ranije (FOTO)

Mnogi kažu da ne liči na sebe.

Nakon što je umetnica Teodora Pavlovska (31), poznatija kao Teya Dora, pobedila na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", publika sve čečće poželi da sazna nešto više o njoj, a sada se na mrežama pojavila njena slika iz mlađih dana.

Na slici koja je osvanula na jednoj Instagram stranici Teya Dora je tada izgledala dosta drugačije, bila je mršavija i imala skroz drugačiju frizuru, a boji kose ostala je dosledna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i danas.

Odmah su usledili komentari fanova i ljudi, te su se mnogi složili da Teya Dora ne liči na sebe iz mlađih dana.

"Dva različita sveta nekad i sad", "Lepa, mlada i talentovana devojka", "Lepša je bez šiški", "Lep i nekad i sad svakao", bili su samo neki od komentara.

A post shared by @srbija_showbizz

Podsetimo, iako je osvojila svet pesmom "Džanum", o njenom životu se malo znalo jer je mlada umetnica više bila u "drugom" planu, komponujući i pišući za druge izvođače.

Srbija Danas/Instagram/srbija_showbizz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.