Svetska zvezda podržava Crnu Goru na Eurosongu!

Izvor: Mondo, 07.Maj.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska zvezda podržava Crnu Goru na Eurosongu!

Slavni pevač je objavio video podrške Slavku Kaleziću

Tridesetjednogodišnji pevač iz Podgorice Slavko Kalezić izazvao je oprečne reakcije širom regiona zbog pesme, provokativnog spota i još provokativnijeg stajlinga kojim će ovog meseca pokušati da Crnoj Gori donese pobedu na Evroviziji.

Na društvenim mrežama brojni su komentari koji govore da predstavniku Crne Gore ne priliči da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na nastupima kojima predstavlja svoju zemlju pojavljuje golog torzoa, sa velikom pletenicom na glavi i odeven u uzane helanke ili pak suknje. Međutim, njegova ekscentričnost dopala se svetskoj zvezdi, koja je rešila da mu uputi javnu podršku.

Enrike Iglesijas oduševljen Đokovićem

U pitanju je Enrike Iglesijas, koji je snimio video poruku podrške crnogorskom predstavniku, za kojeg se nada da će zauzeti prvo mesto na ovogodišnjoj Evroviziji.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

"Ćao Slavko, znam da se takmičiš na Evroviziji, želim ti mnogo sreće u predstavljanju Crne Gore, mnogo zagrljaja, mnogo sreće, pobedi ih", kaže Enrike u video snimku.

OMG! I am speechlees! @enriqueiglesias supports me at my Eurovision journey! I love you so much! Te quiero, mi amigo! Gracias! Special thanks to my amazing friend, mentor and menager @mrbalkan I can't describe how much your existance and support means to me! ❤ #enriqueiglesias #video #message #support #artists #kyiv #ukraine #eurovision #song #contest #adventure #montenegro #representative #artist #space #wecanbeasone Love, S xx

A post shared by Slavko Kalezić (@slavkokalezic) on May 7, 2017 at 1:38am PDT



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.