Švedska POBEDILA PESMOM KOJA JE PLAGIJAT?! Ovo je SKRIVENO značenje numere kojom je Lorin trijumfovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 17:53

Švedska POBEDILA PESMOM KOJA JE PLAGIJAT?! Ovo je SKRIVENO značenje numere kojom je Lorin trijumfovala

Po drugi put trijumfovali na ovom takmičenju!

Poznata švedska pevačica marokanskog porekla Lorin  (Loreen), predstavnica Švedske, protekle večeri odnela je, po drugi put u karijeri, pobedu na 67. po redu Evroviziji, koja je održana u Liverpulu. Ona je pobedila sa pesmom "Tattoo", a već danas pojavljuju se glasine na društvenim mrežama da je plagijat.

Neki pesmu upoređuju sa numerom koju izvodi pevačica Mika Njuton iz Ukrajine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ("V Plenu"), drugi sa pesmom "Easy on me" koju izvodi Adel, a ima i onih kojima to nije bitno i samo uživaju u pesmi.

Pesma na srpskom nosi naziv "Tetovaža", a Lorin peva o tome da mora da se rastane od čoveka kog voli, ali i da je nije briga šta svet priča, jer samo želi da bude voljena.

- Ne želim da idem

- Ali, dušo, oboje znamo

Ovo nije naše vreme

Vreme je da kažemo zbogom

Do ponovnog viđenja

Jer ovo nije kraj

Doći će dan

Kada ćemo naći put

- Violine sviraju i anđeli plaču

Kada se zvezde poravnjaju, biću tu

Ne, nije me briga za sve njih

Jer sve što želim je da budem voljena

I sve do čega mi je stalo si ti

Zalepio si se na mene kao tetovaža

Ne, nije me briga za bol

Hodaću kroz vatru i kroz kišu

Samo da ti se približim

Zalepio si se na mene kao tetovaža

Puštam svoju kosu

Prihvatam to kul

Imaš moje srce u svojim rukama

Ne gubi ga prijatelju moj

To je sve što imam

Violine sviraju i anđeli plaču

Kada se zvezde poravnjaju, biću tu.

Podsetimo, Lorin je nakon prve pobede posetila Crnu Goru, gde je održala koncert u okviru državne proslave u Budvi. Pobednica Evrovizije je priredila sjajan nastup na kome je, između ostalog, pevala i svoje hitove "Euphoria" i "My Heart Is Refusing Me".

- Budva je veoma egzotična i veoma lepa. Plaže koje sam videla i planine koje se nalaze svuda naokolo nešto su zaista prelepo. Skoro sam bila u jednom mestu u Švajcarskoj, koje me je ostavilo bez daha. Sada sam ovde, i mogu slobodno reći da su ovo dva najlepša mesta koje sam posetila do sada, a putovala sam mnogo. Blago vama koji živite ovde - oduševljeno je rekla.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.