Srbija ponovo na Pesmi Evrovizije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ponovo na "Pesmi Evrovizije"

Radio-televizija Srbije potvrdila je učešće na predstojećem takmičenju za "Pesmu Evrovizije" 2015. koje će se održati u Beču.

Kako se navodi u saopštenju RTS-a autor kompozicije "Molitva" kompozitor Vladimir Graić predstaviće tri pesme u direktnom televizijskom prenosu, od kojih će publika izabrati onu koja će predstavljati Srbiju u Austriji.

Način izbora izvođača te tri kompozicije biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << utvrđen u narednom periodu, saopštio je RTS.

Taj događaj RTS će realizovati u saradnji sa produkcijskom kućom „Beoton“, sa kojom je, kako se navodi u saopštenju, uspešno sarađivala i 2007. kada se takmičenje "Pesma Evrovizije" održavalo u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RTS: Srbija ponovo na "Pesmi Evrovizije"

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2014

Radio-televizija Srbije potvrdila je učešće na predstojećem takmičenju za 'Pesmu Evrovizije' 2015. koje će se održati u Beču...Kako se navodi u saopštenju RTS-a autor kompozicije "Molitva" kompozitor Vladimir Graić predstaviće tri pesme u direktnom televizijskom prenosu, od kojih će publika...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

RTS: Srbija ponovo na "Pesmi Evrovizije"

Izvor: Prva.rs, 27.Sep.2014, 14:44

Kako se navodi u saopštenju RTS-a autor kompozicije "Molitva" kompozitor Vladimir Graić predstaviće tri pesme u direktnom televizijskom prenosu, od kojih će publika izabrati onu koja će predstavljati Srbiju u Austriji.. .Način izbora izvođača te tri kompozicije biće utvrđen u narednom periodu,...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.