Španci plagirali pesmu Nede Ukraden za Evroviziju? VIDEO

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 10:30

Španci plagirali pesmu Nede Ukraden za Evroviziju? VIDEO

Neda Ukraden našla se u centru pažnje zbog evrovizijske pesme Španije.

Naime, oni koji pomno prate sve nacionalne izbore za predstavnike na Evrovziji, istakli su na društvenim mrežama da su Nedinu pesmu "Bomba" iz 2020. godine, koju je izvela upravo na domaćem festivalu za izbor predstavnika na Evroviziji iskopirali ovogodišnji predstavnici Španije.

Španija se ove godine odlučila za numeru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Zorra" grupe Nebulosa, koju kao autori potpisuju: Mark Dasousa, Genis Trani i Meri Bas. Međutim, ova pesma je privukla pažnju mnogih slušalaca i izazvala lavinu komentara na internetu, pa tako društvene mreže gore da je u pitanju plagijat i da se jasno čuje sličnost izmedu Nedinog hita, koji su radili Dušan Bačić i Dejan Nikolić, i ovogodišnih predstavnika Španije na prestižnom takmičenju koje će biti održano u maju u švedskom gradu Malmeu.

"Izvinite, Španci, ali mi smo imali Nedu Ukraden još pre četiri godine! Španska pobednička pesma za Evroviziju treba da bude diskvalifikovana zbog nepoštovanja evrovizijskih propisa. Ista je kao pesma Nede Ukraden!", stoji u jednoj od objava na mreži Iks.

Bilo je i onih koji traže hitnu reakciju žirija.

"Zanima nas šta će žiri da uradi po ovom pitanju. Da li ta grupa vidi da je njihova pesma ista kao Nedina", navedeno je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"To podleže sankcijama" Neda Ukraden reagovala nakon priče da su joj predstavnici Španije UKRALI PESMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024

Pevačica se oglasila i otvoreno progovorila o svemu...Nakon vesti koja kruži društvenim mrežama da određeni broj ljudi ovogodišnje predstavnike Španije na Evroviziji optužuju da su "ukrali" pesmu Nede Ukraden "Bomba", oglasila se i pevačica...Neda je sada otkrila da li će tužiti predstavnike...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.