Izvor: Piplmetar.rs, 04.Mar.2024, 00:30

Skandal oko pobede Teje Dore se ne smiruje: Traži se poništenje glasanja, evo šta kaže Breskvica

Skandal zbog Teje Dore i njene pobede ne jenjava
Ni ovogodišni izbor pesme koja će Srbiju predstavljati na Evroviziji koja se održava u maju u Švedskoj, nije prošao bez uzavrelih strasti. Iako je odlukom žirija odlučeno da u Malme ide Teja Dora, na društvenim mrežama usledio je pravi rat fanova, a u nekim kometarima bilo je i zahteva da se poništi glasanje.
Antonio Ahel/ATAImages

Skandal >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zbog Teje Dore – Rat fanova, traži se poništenje glasova “28000 glasova i 45000 glasova su velika razika izmedu 10 i 12 poena ja shvatam ovo kao nelegatimni i kontrolisani izbor . Mislim stvarno nije fer. I da ceo izbor odlučuje Šerifović. Mislim, stvarno” “Narod je rekao svoje. Breskvica osvojila glasova kao Ramona i Konstrakta zajedno.”
“Breskvica je pokradena na takmičenju! Njena pesma i izvođenje su kategorija za sve druge! Sramota da je član žirija mogao da namerno da nula poena jer joj je tako naređeno!!!”
“Glasanje publike je uvedeno da bi se namakla lova i da narod ima utisak da o nečemu odlučuje, a glasovi desetine hiljada ljudi vrede isto kao glasovi petočlanog žirija. Žiri treba stručan i da se razume u nove trendove, a ne da je sarađivao s izvođačima, duguje im, itd”, samo su neki od komenatra koji se mogu pročitati ispod tekstova o proglašenju pogednika.
Pročitajte Sloboda nije kriva: Vojin priznao zašto je braku došao kraj Međutim, sa druge strane između Teje Dore, naše predstavnice na Evroviziji i drugoplasirane Breskvice, ne postoji problem.
Naprotiv, Breskvica se odmah po proglašenju pobednika oglasila na svom Instagramu gde je javno podržala koleginicu koja je odnela pobedu.
Ata images

Skandal zbog Teje Dore i njene pobede, Breskvica se oglasila “Dobro jutro dragi moji, javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi”, napisala je Breskvica, a Teja Dora je na to odgovorila putem svog Instagram profila:
“Puno mi je srce što smo bile jedna drugoj podrška kroz celo ovo takmičenje. Hvala”.
Instagram printscreen

Inače, Ramonda je cvet ljubičaste boje koji je ujedno i simbol Dana primirja u Prvom svetskom ratu, koji se obeležava 11. novembra. Tog dana je 1918. godine u Francuskoj potpisano primirje koje je bilo na snazi do zaključenja konačnog mirovnog sporazuma u Versaju 28. juna 1919. godine kada je formalno okončan Prvi svetski rat.
Pročitajte Olivera Kovačević progovorila o diskvalifikaciji Breskvice sa Pesme za Evroviziju – Sad je sve jasno Ramonda raste na istoku Srbije i na planini Kajmačalan gde je srpska vojska pod komandom vojvode Živojina Mišića vodila žestoke borbe protiv bugarskih snaga tokom pripreme proboja Solunskog fronta, uvoda u oslobađanje Srbije u Prvom svetskom ratu.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images, Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.