Skandal: Breskvica organizuje ljude da glasaju za nju i za to im plaća?

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 00:00

Skandal: Breskvica organizuje ljude da glasaju za nju i za to im plaća?

Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica plasirala se preksinoć u finale takmičenja "Pesma za Evroviziju".

Ipak njen uspeh ispratio je skandal. Naime, na društvenoj mreži X, (nekadašnji Tviter) večeras se pojavila poruka po kojoj bi se moglo zaključiti da ona i njen tim navodno organizuju ljude da glasaju za nju i za to im plaćaju!

U ovoj objavi, koja je ubrzo zaključana, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se navodno traže devojke i muškarci koji bi u subotu glasali sa kartica koje bi dobili i za to dobili 2.000 dinara. Profil koji je objavio ovu poruku, koja je izazvala veliku pažnju, odmah je zaključan.

O ovom skandalu se oglasila i Breskvica:

"Nakon priča i optužbi da mi je pesma "genocidna" i da sam, kada sam je otpevala, imala bilo kakvu drugu emociju osim Ijubavi prema svojoj zemiji i muzici, evo sada i izmišljenih poruka o nekom "plaćenom glasanju" za mene. Neću se povući i neću ćutati, jer ja imam obraz, čast i vaspitanje koji mi nikada u životu ne bi dozvolili takvu sramotu. Sramota je vaša, a moja je ljubav. Ljubav prema toj pesmi, prema muzici, prema Srbiji u kojoj sam rođena. I da, ja imam silnu želju da odem na Evroviziju, verujte da ni ne znate koliko gorim od želje da odem, jer znam da ne postoji stvar kojom mogu da obrukam bilo koga, jer prvenstveno nikada ne bih obrukala sebe i svoje korene. Bruka je vaša koji ovo radite. Ko god da pobedi, samo neka časno pobedi", poručila je ona.

Da li se radi o aferi koju joj neko smešta, ili je ovo marketinški potez mlade pevačice, pokazaće vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.