Senidah neće predstavljati Sloveniju na Eurosongu u Roterdamu!

Izvor: Svet plus, 02.Feb.2020, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senidah neće predstavljati Sloveniju na Eurosongu u Roterdamu!

Jedna od trenutno najtraženijih pevačica u regionu, Senidah, neće predstavljati Sloveniju na Eurosongu u Roterdamu! Evo zbog čega...

Senidah neće predstavljati Sloveniju na Eurosongu u Roterdamu, uprkos šuškanju regionalnih medija da će vlasnica hitova "Belo", "Mišići", "Slađana" i drugih pevati na evrovizijskoj bini.

Slovenci >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << će predstavnika na izboru za najlepšu pesmu Evrope odabrati putem konkursa, koji će biti održan 22. februara. Tada će 12 prijavljenih na konkurs odmeriti snage, a Senidah nije među njima.

Pevačica je sa svojim bendom Muff pre šest godina imala želju da predstavlja Sloveniju na Eurosongu, ali su na tadašnjem konkursu završili na drugom mestu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.