Sanja Vučić (ZAA) predstavila Evrovizijsku pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 13.Mar.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Vučić (ZAA) predstavila Evrovizijsku pesmu

Sanja Vučić, pevačica kruševačkog benda ZAA, sinoć je na RTS-u predstavila pesmu “Goodbye (Shelter)” kojom će predstavljati Srbiju na pesmi Evrovizije.

Pesmu je napisala Ivana Peters iz benda Negativ i o numeri kaže: “Pesma je nastala tokom perioda mog života kada sam bila malo manje aktivna. Napisala sam je za neki svoj budući solo album”. Aranžman i produkciju pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << potpisuje Ivan Ilić, dirigent “big benda” RTS-a.

RTS o Sanjinom izvođenju napisao je sledeće: “Kroz splet narodnih i etno numera, ali i pesme u obradi svetske zvezde Bijonse Nouls, Sanja je pokazala raskoš svog glasa specifične boje”.

Sanja će pesmu na 61. Evroviziji pevati na engleskom jeziku a polufinalne večeri zakazane su za 10 i 12. maj. Finale festivala biće 14. maja u Stokholmu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.