ŠTA TO IMA NA SEBI? Konstrakta prošetala pistom, a jedan odevni predmet joj zadavao MUKE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 14:17

ŠTA TO IMA NA SEBI? Konstrakta prošetala pistom, a jedan odevni predmet joj zadavao MUKE! (FOTO)

Pratio je aplauz u korak...

Ana Đurić Konstrakta pojavila se u ulozi modela na reviji posvećenoj nekadašnjoj prvoj dami Jugoslavije Jovanki Broz.

Iako retko prisustvije u javnosti, otkad je završena promo kampanja vezana za učešće na ovogodišnjoj "Evroviziji", Ana je poželela da da svoj doprinos reviji nadahnutoj Jovankom, te je, na iznenađenje svih prisutnih, prošetala pistom.

Đurićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila pomalo zbunjena u ovoj ulozi, kako je zadatak podrazumevao i hod na visokim potpeticama koje pevačica dosad nije nosila pri javnim pojavljivanjima.

Konstrakta je ponela upečatljivi dvodelni kostim, sačinjen od predimenzionirane jakne cvetnog dezena, sa tzv. "ruskom" kragnom, uz plavu suknju dubokog struka.

Posebnu pažnju su privukli neobično postavljeni biseri, tako omiljeni gospođi Broz, a Anin hod na pisti je ispraćen gromoglasnim aplauzom.

Na reviji se pojavio niz poznatih ličnosti, poput voditeljki Suzane Mančić i Snežane Dakić, modne kreatorke Suzane Perić i drugih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.