SRBOMRSCI da odluče ovu svinjariju? Kolege stavile Sajsi MC na STUB SRAMA zbog OVOG poteza u finalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 09:19

"SRBOMRSCI da odluče ovu svinjariju?" Kolege stavile Sajsi MC na STUB SRAMA zbog OVOG poteza u finalu

Sinoć je održano finale "Pesme za Evroviziju", pobednika je odlučivao stručni žiri, ali i glasovi publike, međutim ovoga puta nisu bili usaglašeni.

Sinoć je održano finale "Pesme za Evroviziju", a pobedu je odnela Teya Dora sa pesmom "Ramonda".

Predstavnika Srbije birala je publika, ali i stručni žiri čije se mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovoga puta nije poklopilo sa glasom naroda. Žiri je svojim poenima odabrao Teya Doru, dok je ipak najveće simpatije gledalaca pobrala Anđela Ignjatović Breskvica i njena pesma "Gnezdo orlovo"

Članovi stručnog žirija stručnog žirija dali su svoj sud o takmičarskim numerama: Žika Zana svojih 12 poena dodelio je Dušanu Kurtiću i numeri "Zbog tebe živim", sledećih 12 poena pripalo je Teya Dori i to od Sajsi MC, Aleksandar Sedlar svojim poenima podržao je Hristinu i pesmu "Bedem", a Dejan Petrović je to isto uradio sa Breskvicom, dok je pobednica "Evorovizije", Marija Šerifović,  svojih 12 poena dodelila Teya Dori.

- Devojka koja je apsolutno spremna za Evropu i svet, po mom skromnom mišljenju - rekla je Marija i dodelila maksimalnih 12 poena.

Po završetku finalne večeri oglasio se kompozitor Dragan Brajović Braja, on je putem svog naloga na društvenoj mreži "X" optužio Sajsi MC da je upravo ona krivac zbog toga što Srbiju u Malmeu ne predstavlja Breskvica. Razlog tome jeste činjenica da reperka nije dala ni jedan bod pesmi "Gnezdo orlovo", a "Ramondu" podržala sa maksimalnih 12. Braja, je takođe u ovom obraćanju izneo niz uvreda na njen račun.

- I tako jedan mediokritet LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost. com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali Srbomrzci - napisao je kompozitor u svojoj objavi.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teya Dora otkrila šta će pjesmom "Ramonda" poručiti Evropi

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2024

BEOGRAD - Pop pjevačica Teya Dora predstavljaće Srbiju na "Pjesmi Evrovizije" u Malmeu sa pjesmom "Ramonda", nakon što je sinoć pobijedila u finalu takmičenja "Pesma za Evroviziju".

Nastavak na Nezavisne Novine...

SVI JE ZOVU BRESKSVICA, A EVO KAKO JE DOBILA NADIMAK Anđela otkrila zašto sje odabrala baš ovo umetničko ime, za sve je kriva jedna osoba

Izvor: Blic, 03.Mar.2024

Sinoć je održano finale "Pesme za Evroviziju 2024", a jedna od favorita za pobedu bila je Anđela Ignjatović koja se takmičila sa pesmom "Gnezdo orlovo".

Nastavak na Blic...

"PONOVITE GLASANJE" Breskvicini fanovi napravili peticiju nakon što je Teya Dora pobedila na Beoviziji 2024

Izvor: Blic, 03.Mar.2024

Finale takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024." sinoć se održalo, a nakon sabiranja glasova publike i stručnog žirija pobedu je odnela Teya Dora koja je nastupala sa pesmom "Ramonda".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.