Rasel Minton: Ples sa zvezdama izgleda kao britanski šou

Izvor: Prva.rs, 11.Apr.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasel Minton: Ples sa zvezdama izgleda kao britanski šou

Na svakom snimanju "Plesa sa zvezdama" među ekipom iz Srbije nalazi se i jedan Britanac. Veoma vedra osoba koja širi pozitivnu energiju među takmičarima i sudijama, ali i svima onima koji ovaj šou pripremaju, jeste Rasel Minton. Rasel je prodicent BBC-a za međunarodne formate i priznaje da mu ovo nije prvi put da se nalazi u Beogradu.
- Bio sam u Beogradu za vreme Evrovizije, pre šest godina i pre nego što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ponovo stigao znao sam u koliko lep grad dolazim. Zaista uživam ovde i osećam se kao kod kuće.
Kako vam se čini "Ples sa zvezdama" u Srbiji?
- Mislim da je "Ples sa zvezdama" odličan šou i izgleda gotovo isto kao i britanski šou. Sviđa mi se bina, sviđaju mi se zvezde i profesionalni plesači kao i sudije. Sve izgleda zaista odlično i nadam se da će biti veoma uspešan šou jer to i zaslužuje. Cela ekipa koja radi na njemu zaista radi iz sve snage i nadam se da će gledaoci to prepoznati i gledati ovaj šou kao što ga gleda publika u Britaniji.
Da li vam se dopadaju naše poznate ličnosti koje plešu u šou?
- Izbor zvezda u Plesu sa zvezdama je zaista odličan. Postoje oni koji će biti beskrajno zanimljivi poput Milojka. Tu su i sportisti koji će sigurno imati takmičarski duh. Tu su i prelepi modeli i tv lica, glumce, pevače. Tu je za svakog po neko interesantan i to je ono što je bitno za ovakav šou.
A sudije? Šta mislite o njima?
- Mislim da su sudije odlične, neverovatne. Odličan miks ljudi. Imate Mariju koja je ekspert latino plesova, Nikolu koji je učitelj plesa i ima mnogo iskustva u plesu, Konstantina koji je veoma poznat u Srbiji i direktor je baleta Narodnog pozorišta i imate Aleksandra koji je veoma mlad i moderan plesač i ima mnogo iskustva i mislim da će on biti veoma kontroverzan.
Da li vam se dopada kako su takmičari igrali?
- Pogledao sam sve takmičare kako plešu i mislim da svi oni to rade veoma dobro. Postoji mešavina kvaliteta i ne bih izdvajao ko je po mom mišljenju dobar, a ko nije. Mislim da se svi oni veoma trude i to je ono što je bitno. Nije bitno koje će ocene dobiti, već je bitno da daju sve od sebe i da se zabave.
S obzirom da ste već imali iskustva u šou programima ovog tipa, da li među takmičarima vidite pobednika?
- Ooo ne mogu to da kažem. Mislim da nekada možete da pomislite da će neko da pobedi, ali u stvari ovaj šou je pravo putovanje i neko možda ne počne najbolje, a postane onaj koji najviše napreduje i postigne veoma veliki uspeh. Ljudi vole da vide napredak kod takmičara. Takođe neko ko ima dobar početak, vremenom može da počne da igra lošije. Zbog toga oni koji pobeđuju u šou često budu pravo iznenađenje.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.