Rambo: Ja sam  potrebniji Evroviziji nego   ona meni

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo: Ja sam potrebniji Evroviziji nego ona meni

Ja, svetski megacar, potrebniji sam Evroviziji nego ona meni. Njoj treba promena i osveženje, a ne meni, kaže na početku intervjua za „Blic” Rambo Amadeus, predstavnik Crne Gore na Pesmi evrovizije u maju u Azerbejdžanu.

Kažete da idete na Evroviziju da biste promovisali crnogorski turizam. Koji vam je konkretan plan?



- Kao što sam rekao nebrojeno puta, Evroviziju smatram kič manifestacijom. Međutim, to je istovremeno i najgledanija manifestacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Evropi. Moj plan je da predstavim sebe Evropi onakvim kakav jesam. Obradovala me je činjenica da neka država u regionu razmišlja toliko moderno, da se baš setila mene ovakvog kakav jesam da mi da prostor za jedan kreativni eksperiment.

Kakva će biti pesma, po tempu, žanru?

- Pesma će biti pamtljiva, temperamentna, bez jezičkih barijera. U skladu sa današnjim senzibilitetom evropske publike: jednostavna, ali nikako banalna.

Da li je Evrovizija deo plana da napravite svetsku karijeru?

- Ja već imam svetsku karijeru. Ja sam svetski megacar. Potrebniji sam ja Evroviziji nego ona meni. Njoj je potrebna promena i osveženje, a ne meni.

Kako će izgledati vaša kampanja i može li se očekivati da dovedete Evrosong u Crnu Goru 2113?

- Intimno priželjkujem drugo mesto, jer sa prvim mestom mora da se preuzme organizacija manifestacije. Nisam siguran da se to ikome ovde radi.

Joksimović: Rambo je interesantan izbor

Jako me raduje činjenica da ce Crna Gora ponovo učestvovati na Evroviziji, kaže Željko Joksimović za „Blic”. "Rambo je vrlo interesantan izbor, jer je on muzičar koji na jedan unikatan način može doneti uvek nešto novo, pa i kad je Evrovizija u pitanju", rekao je naš predstavnik na Evroviziji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rambo: Ja sam potrebniji Evroviziji nego ona meni!

Izvor: Svet, 15.Dec.2011

naslov: . Rambo: Ja sam potrebniji Evroviziji nego ona meni!. . . . excerpt: . Svetski megacar kaže da priželjkuje drugo mesto, jer bi u slučaju da pobedi, Crna Gora morala da organizuje sledeće...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.