Prvo oglašavanje Sajsi MC nakon što Breskvici nije dala ni bod - Uputila BRUTALNU poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 18:28

Prvo oglašavanje Sajsi MC nakon što Breskvici nije dala ni bod - Uputila BRUTALNU poruku

Evo šta je imala da kaže!

Pevačica Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, bila je član stručnog žirija na takmičenju "Pesma za Evroviziju".

Veliku pažnju izazvao je njen potez, što jednom od favorita - Anđeli Ignjatović Breskvici, nije dala nijedan bod.

U objavi koja je osvanula na njenom Instagramu, čini se da je poželela da opravda svoj postupak. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

 - Vau kakva noć! Hoću da istaknem samo lepe stvari. Svi takmičari bravoooooo! Ljudi, vi koji se ne bavite muzikom, niste upoznati koliko je performans zahtevan i svaki takmičar, ali baš svaki, zaslužuje trofej za trud koji je uložio u pesmu, nastup i sve ostalo. Nastupam 20 godina i znam koliko je to naporno uprkos ljubavi koju imam prema svojoj profesiji. Poena ipak nema dovoljno i bilo mi je (stvarno) jako teško da merim nečiji trud, ipak nijanse su morale da prave razlike. Svako od nas u žiriju je glasao kako je mislio i zato smo tako različiti bili, što ste i videli. O targetiranju mene i pozivanju na linč, neki drugi put. Savet da razmislite malo pre izrečenih uvreda. Hvala RTS na pozivu da dam stav, nepristrasno i časno, bez toga da znam šta drugi članovi glasaju ili šta kaže publika. Veliki pozdrav i za nove drugare iz žirija, čast mi je što sam bila sa vama u ekipi. Uživajte u muzici i umetnosti, Teya, u maju te pratimo u Malme i navijamo - napisala je Sajsi MC.

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

Srbija Danas/Instagram/sajsimcofficial/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.