Premijera “Ispovesti” Marije Šerifović: Volim žene!

Izvor: Tracara.com, 28.Nov.2013, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera “Ispovesti” Marije Šerifović: Volim žene!

Pevačica otvoreno o svemu!Dugonajavljivana Ispovest, autobiografski film Marije Šerifović premijerno je prikazan sinoć u Sava centru pred 5000 gledalaca.Pevačica, koja je 2007. godine dovela Eurosong u Srbiju, prvi je srpski estradni umetnik koji se deklarisao kao gej. Marija u filmu kaže da voli žene.“U životu sam imala mnogo pogrešnih izbora. Sećam se svoje prve ljubavi iz Kragujevca.Uvek sam priželjkivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << duge veze i emotivnu stabilnost. Nekoliko puta sam bila sa ženama i mogu vam priznati da je divno što vas ne grebe nečija brada,” rekla je Marija.Pored pitanja o svojoj seksualnosti, Šerifovićeva je govorila i kockarskim problemima svog oca. ”Nekada se dešavalo da otac, nakon kockanja donese toliko novca, da mogu da spavam na njemu. Ipak, danas sam zbog svih tih trauma jako buntovna.”P.Ž./Tračara
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Kragujevac

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Premijera filma Mamaroš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2013

Posle beogradske premijere i gromkog aplauza u "Sava centru", film "Mamaroš", reditelja i scenariste Momčila Mrdakovića sinoć je premijerno prikazan pred novosadskom publikom u bisokopu Arena cineplex.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.