Pre 15 godina je pobedila na Evroviziji, a danas je NE BISTE PREPOZNALI: Ovako danas IZGLEDA vatrena Grkinja

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 20:13

Pre 15 godina je pobedila na Evroviziji, a danas je NE BISTE PREPOZNALI: Ovako danas IZGLEDA vatrena Grkinja

Publika je lepo prihvatila i mnogi je i danas pamte, ali teško da bi je prepoznali....

Lepa Grkinja Elena Paparizu bila je pobednica Evrovizije 2005. godine i tada je glasom i stasom očarala Evropu, a njena pesma je i dan danas veliki hit.

Nije bilo osobe koja nije znala reči ove pesme, a Elena je proglašena najlepšom takmičarkom te godine. Sa dugom smeđom kosom i savršenom linijom nije mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da prođe nezapaženo.

Grkinja je nakon Evrovizije i velikog trijumfa nastavila da se bavi muzikom.

A post shared by queen 👑👑 (@helenapaparizou_fanpage)

Snimila je deset albuma, a njene su pesme neretko obrađivane od strane pojedinih pevača iz Srbije.

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Bila je udata za menadžera Tonija Mavridisa sa kojim je provela 12 godina, ali je ta veza okončana razvodom koji je mesecima bio glavna tema grčkih medija. Kako su pisali, Elena i suprug su došli u sukob zbog podele imovine.

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

16 godina kasnije, Elenu teško da biste prepoznali. Pevačica je nabacila nekoliko kilograma, a kosu je ofarbala u tamniju nijansu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.