Poznati RIJALITI učesnik se neočekivano popeo na binu Pesme za Evroviziju - gledaoci u neverici

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 00:10

Poznati RIJALITI učesnik se neočekivano popeo na binu "Pesme za Evroviziju" - gledaoci u neverici

Dugo ga nismo videli, ka evo ga na RTS-u.

Na iznenađenje mnogih, na sceni mu se pojavio bivši učenik rijalitija "Veliki Brat", Karlo Zagorac, koji je bio deo scenskog nastupa.

Njegova uloga je večeras na "Pesmi za Evroviziju 2024" bila da glumi frizera, a mnogi ga u prvi mah nisu prepoznali jer se dugo nije pojavljivao u javnosti.

Inače, Karlu popularnost koju je stekao u rijalitiju nije prijala, pa je na neko vreme bio napustio Srbiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Period od kada sam napustio kuću "Velikog brata" bio je vrlo stresan po mene, zbog instant popularnosti i previše dokonih obožavalaca onog Karla iz kuće. Pobegao sam iz Srbije da bih se odmorio i da bi me zaboravili. Ne bih ušao u rijaliti ponovo, jer sada imam svoju porodicu, koju ne želim da razvlačim po novinama, ne postoje te pare zbog kojih bi to radio. Imam predivnu porodicu koja nema nikakve veze s "Velikim bratom" i tako će i ostati - rekao je on u jednom intervjuu.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.