Pogledajte KAKO se obukla Nevena Božović u finalu Evrovizije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte KAKO se obukla Nevena Božović u finalu Evrovizije (FOTO)

Držimo joj palčeve...

Večeras se održava veliko finale 64. Evrovizije i to, kako je običaj, u državi prošlogodišnjeg pobednika - u izraelskoj prestonici Tel Avivu.

Na početku ceremonije predstavili su se svi finalisti, a među i njima naša Nevena Božović koja sa pesmom "Kruna" nastupa pod rednim brojem 23.

Pogledajte kako se obukla za veliku završnicu.

Ovogodišnji, 64. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Evrosong" održava se pod sloganom "Usudi se da sanjaš" (Dare to Dream).

Za muzički tron Evrope ukupno su se takmičili predstavnici 41 zemlje. Obe polufinačne večeri su dale po deset finalista kojima se u večerašnjoj završnici takmičenja pridružuju predstavnici zemalja Velike petorke – Francuske, Nemačke, Italije, Španije i Velike Britanije i zemlje-domaćina, prošlogodišnjeg pobednika – Izraela.

Iz Srbije se glasa isključivo SMS porukom, a najviše je 20 poruka sa jednom mobilnog telefona. Večeras poblika glasa, sinoć je glasao žiri, a sapjanjem glasova, dobićemo pobednika Evrosonga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.