Pobede na „Evrosongu” će biti ako smo je zaslužili

Izvor: Politika, 04.Mar.2013, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede na „Evrosongu” će biti ako smo je zaslužili

Preostale četiri pesme su zaslužile da budu u finalu, kaže Saša Milošević Mare, kompozitor i aranžer pesme „Ljubav je svuda”, kojom će se Srbija predstavljati na „Pesmi Evrovozije”

Srbija je dobila tri predstavnice spojene u jedno – grupu „Moje 3”, za predstojeću „Pesmu Evrovizije” u Švedskoj. Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, većinom glasova gledalaca, osvojile su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << „Beosongu” prvo mesto sa pesmom „Ljubav je svuda”, čiji je kompozitor i aranžer Saša Milošević Mare.

Ne skrivajući zadovoljstvo zbog pobede tri učesnice „Prvog glasa Srbije”, Milošević kaže da su devojke vrlo ozbiljno shvatile „Beosong”, ali i mogućnost da svoju zemlju predstavljaju u inostranstvu.

Kaže da je posle pobede bilo uzbuđenja, ali pre toga treme i svega onoga što prati jedno ovakvo takmičenje.

– Zadovoljan sam što su dobro iznele pesmu i potvrdile da su tri izuzetne devojke – kaže autor „Molitve”, evrovizijske pobedničke pesme, koju je 2007. u Helsinkiju pevala Marija Šerifović.

Na pitanje kako je došlo do saradnje sa tri devojke koje su ušle u finale „Prvog glasa Srbije”, kaže da ga je na jednoj proslavi direktor TV Prva Dejan Jocić pitao da li bi mogao da ponovi uspeh.

– Ukazao mi je poverenje, a ja sam mu na to pitanje rekao da mogu! Ovo je svakako klasična ljubavna pesma. Daće bog da krenemo i na promotivnu turneju i da sve odradimo kako treba. Trebalo bi pesmu da predstavimo i u regionu. Dva puna meseca su pred nama. Iskoristićemo ih na najbolji mogući način – obećava Milošević.

Na pitanje da li bi mogao da izdvoji još neku pesmu sa tek završenog „Beosonga”, profesionalno korektno kaže da su mu se dopale četiri pesme koje su ušle u finale „Beosonga”.

– Bilo je mnogo priča da kvalitet pesama nije dovoljno dobar. Ali, preostale četiri pesme su zaslužile da budu u finalu – kaže Mare.

Na pitanje očekuje li ponovo pobedu na takmičenju u Malmeu, kaže da će pobede biti „ako smo je zaslužili”, ali da ne razmišlja sada o tome, kao ni o činjenici da se predstavljamo prve polufinalne večeri.

– Razmišljam samo o našem nastupu, da mi budemo maksimalni – kaže Saša Milošević Mare.

S. Č.

objavljeno: 05.03.2013.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Beosong je sahranio srpsku muziku

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2013, 14:37

Pobeda Mirne Radulović, Nevene Božović i Sare Jovanović okupljene u grupi "Moje tri" s pesmom "Ljubav je svuda" s kojom će predstavljati Srbiju na Evrosongu izazvao je nezapamćen skandal na estradi. Niko ne osporava talenat i atraktivnost devojaka iz šou-programa "Prvi glas Srbije" koje su vešto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.