Pevačica zbog skandala otišla u Ameriku: Marija Šerifović ostavila Elenu?

Izvor: Svet, 06.Nov.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica zbog skandala otišla u Ameriku: Marija Šerifović ostavila Elenu?

Marija Šerifović bila je prinuđena da raskine sa Elenom Karić, nakon što je otkrivena njihova tajna veza?
Evrovizijska pobednica navodno je imala ozbiljan razgovor sa suprugom Jugoslava Karića i odlučila da je raskid najbolje rešenje za njih.
Ovo je veoma težak period za Mariju i Elenu. Obe su svesne da bi jednog dana među njima morao doći kraj, ali nisu imale ni želju ni hrabrost da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prekinu viđanja. Međutim, kad je javnost saznala za njih, Marija je bila ta koja je povukla ručnu i raskinula, a Elena je to mirno prihvatila. Svesna je da je ta odluka najpametnija za obe jer im je otkriće o njihovoj vezi, o kojoj bruji ceo region, napravilo pakao od života“, otkriva za Kurir dobro obavešten izvor.
Šerifovićeva je, kako navodi izvor, otišla u Los Anđeles kako bi lakše prebolela raskid sa snajkom Dragomira Karića.
Marija se sklonila iz Beograda. U Los Anđeles je otišla kako bi izbegla pažnju javnosti, a i da bi se odmorila od brojnih koncerata i snimanja “Zvezda Granda“. Najbitnije joj je da misli preusmeri na neke druge stvari, koje nemaju veze s Elenom”, kaže izvor.
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevačica zbog skandala otišla u Ameriku: Marija Šerifović ostavila Elenu?

Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2016

Marija Šerifović bila je prinuđena da raskine sa Elenom Karić, nakon što je otkrivena njihova tajna veza?..Evrovizijska pobednica navodno je imala ozbiljan razgovor sa suprugom Jugoslava Karića i odlučila da je raskid najbolje rešenje za njih...“Ovo je veoma težak period za Mariju i Elenu....

Nastavak na Scandal.rs...

ELENA KARIĆ OPREMILA NOVAKOV STAN U MONAKU: Đoković angažovao dizajnerku da mu sredi dom!

Izvor: Kurir, 07.Nov.2016, 16:09

...Eleni Karaman Karić ne ide u ljubavi, s obzirom na to da je Marija Šerifović raskinula vezu s njom, ali zato joj na poslovnom planu i te kako cvetaju ruže Dizajnerku je angažovao Novak Đoković, saznaje Kurir!..Najbolji srpski teniser pozvao je Karićevu snajku da opremi njegov dom u Monaku,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.