Pesma razbija; Britanski jutjuber: Umesto gluposti, Srbija na Evroviziju šalje umetnost

Izvor: B92, 09.Mar.2022, 16:03

"Pesma razbija"; Britanski jutjuber: Umesto gluposti, Srbija na Evroviziju šalje umetnost

Poznati engleski jutjuber, jedan od autora kanala "Skonson Reactions", objavio je juče video u kome analizira Konstraktinu pesmu "In Corpore Sano" - prvu u srpskom trendingu.

Jutjuber koji je domaćoj publici već poznat po komentarima na srpske pesme i filmove, naročito na legendarni film "Vidimo se u čitulji", sada je odlučio da oceni i numeru Ane Đurić koja će predstavljati Srbiju na "Evroviziji".

Konstrakta i kod Zendaje na Instagramu FOTO >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Najpre je rekao da ne zna ništa o tekstu i izvođačici, ali da mora da je čuje s obzirom da je u trenutku kada je video na Jutjubu već imala 4 miliona pregleda, iako je izašla nekoliko dana pre toga.

"Umetnica mora biti zdrava": Gde je bila Konstrakta pre 20 godina?

Što je više slušao muziku i analizirao reči numere "In Corpore Sano", bio je sve uvereniji da ona ima mnogo dublje značenje nego što se čini na prvi pogled.

"Ova žena radi nešto jedinstveno. Pesma razbija, nikada nisam video nešto ovako na Evroviziji, jer tamo obično gledamo gluposti, ali ovo je umetnost. Glasao bih za Srbiju", rekao je Britanac.

Sašu Popovića "zarazila" Konstraktina pesma: "Pomerena je i ima foru"

Ispod jutjub klipa, u komentaru je dodao da ova pesma nije za sve.

"Mnogi kažu da je pesma 'krindž', što je ok, imate pravo na svoje mišljenje. Ali, ako razumete umetnost i poruku koju ova pesma šalje, mislićete drugačije. Napred Konstrakta. Buntovna Skonson braća te podržavaju"", poručio je jutjuber.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MOLE SE ZA NJENO ZDRAVLJE ILI SE SPREMAJU DA UMRE" Sva tumačenja Konstraktinog nastupa: Uvećana slezina, kosa Megan Markl i SVEŠTENICI

Izvor: Blic, 10.Mar.2022, 07:32

Pevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, podigla je ogromnu prašinu numerom "In corpore sano", kojom će Srbiju predstavljati na Evroviziji, a strani mediji, ali i korisnici društvenih mreža, uveliko pišu o različitim tumačenjima pesme i celokupnog nastupa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.