PRVI PUT U JAVNOSTI SA BURMOM: Nevena ispraćena na “Evroviziji”, a dok je držala zastavu svi su gledali u njene ruke (foto)

Izvor: Story, 03.Maj.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT U JAVNOSTI SA BURMOM: Nevena ispraćena na “Evroviziji”, a dok je držala zastavu svi su gledali u njene ruke (foto)

Pevačica Nevena Božović, naša predstavnica na “Evroviziji” otputovala je u Izrael gde će našu zemlju predstavljati na ovom 64. po redu popularnom muzičkom takmičenju. Kako bi je ispratili u Tel Avivu gde će se takmičiti 14. maja ove godine, sa pesmom “Kruna”, pripadnici sedme sile okupili su se jutros na aerodromu Nikola Tesla da je isprate ... The post PRVI PUT U JAVNOSTI SA BURMOM: Nevena ispraćena na “Evroviziji”, a dok je držala zastavu svi su gledali u njene ruke (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nevena Božović sa „Krunom“ na putu za Tel Aviv

Izvor: Scandal.rs, 03.Maj.2019

Srpsku predstavnicu na takmičenju za Pesmu Evrovizije, Nevenu Božović, porodica i obožavaoci su ispratili na let za Tel Aviv, gde će za dve nedelje biti održan ovogodišnji Evrosong. Na aerodromu „Nikola Tesla“, Nevena Božović je pred ukrcavanje u avion rekla da joj mnogo znači podrška...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.