PRVE FOTOGRAFIJE LUK BLEKA SA AERODROMA: Predstavnik Srbije na Evroviziji stigao u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 21:59

PRVE FOTOGRAFIJE LUK BLEKA SA AERODROMA: Predstavnik Srbije na Evroviziji stigao u Beograd

"Mojoj mami je bilo super da vidi kako cela arena aplaudira njenom sinu."

Mladi umetnik Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, u jučerašnjem finalu "Evrovizije" zauzeo je 24. mesto nakon glasanja publike i žirija, a večeras se vratio u Srbiju, te je pred pripadnicima sedme sile otkrio impresije.

On je bio vidno lepo raspoložen, te je pritrčao u zagrljaj porodici koja ga je sačekala na beogradskom aerodromu.

Kako je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za medije, njemu je bilo bitno da uđe u finale spektakularnog takmičenja:

- Bilo mi je bitno da prođem u finale, a posle da se zabavim. Makar sam prijatelje doveo na najveću žurku u Evropi - rekao je Luka.

- Mojoj majci je bitno da je publika reagovala na moju pesmu, na moj nastup. Mojoj mami je bilo super da vidi kako cela arena aplaudira njenom sinu. Plan za dalje je da se naspavam, mnogo sam se umorio. Obećao sam mami da ću ići u teretanu, ali nisam ispunio obećanje... (smeh) Moram da procesuiram šta se sve desilo.

Šta je sve još rekao Luka za medije POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.