PRVA IZJAVA Teya Dore nakon trijumfa na PZE 2024. U Malmeu će se čuti srpska tradicionalna pesma

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 03:50

PRVA IZJAVA Teya Dore nakon trijumfa na PZE 2024. "U Malmeu će se čuti srpska tradicionalna pesma"

Ima velike planove za nastup u Švedskoj.

Uprkos neizvesnosti kada su u pitanju glasovi publike, maksimum od 12 poena dobila je Teya Dora, i zahvaljujući tome upisala se kao predstavnik Srbije na 68. izboru za pesmu Evrovizije.

Naša predstavnica će se sa svojom numerom "Ramonda" predstaviti u Malmeu u ime Srbije sedmog maja.

Nakon trijumfa, Teya Dora je sa širokim osmehom na licu odgovarala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pitanja pripadnika medijskih sila.

- I dalje ne mogu da verujem, u šoku sam. Bila sam jedan o favorita, ali posle 12 poena od Marije Šerifović pomislila sam da možda imam konkretnu šansu. Želim da pesma dobije šansu u celom svetu. Da zanemarimo tekst, pošto sam o tome dosta pričala. Melodija ima vizantijske momente, i samim tim ima našu tradiciju u tome. Kada su na melodiju u refrenu dodati naši akordi, dobije se srpska tradicionalna pesma. Dobili smo kombinaciju koja se možda ne čuje na prvo slušanje, ali je pesma zapravo kombinacija našeg i, hajde tako da kažemo, svetskog zvuka - rekla je Teya Dora.

Podsećanja radi, Teya Dora je osvojila srca publike i pobedu odnela zahvaljujući maksimalnom broju poena koji dolaze od SMS glasova, dok je iza nje kao drugoplasirana bila Anđela Ignjatović Breskvica.

Teya Dorinu kompletnu izjavu pogledajte na Jutjub kanalu Srbije Danas:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Samo JEDAN član žirija Breskvici dao maksimalan broj poena: Ovo je cela istina o glasanju na PZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024

Objavljeni kompletni glasovi publike i svakog člana žirija...Srbija je sinoć dobila predstavnika na Pesmi Evrovizije 2024. koja će se održati u Malmeu u Švedskoj..."Rat" dve pesme sa izraženo nacionalnom obojenošću pripao je Teya Dori, koja je sa "Ramondom" bila jača od Breskvice i "Gnezda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.