Pevačica sa Kosova i Metohije predstavlja Albaniju: Evo ko je sa njom na sceni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 22:43

Pevačica sa Kosova i Metohije predstavlja Albaniju: Evo ko je sa njom na sceni!

Albina je sa samo 16 godina došla do finala glasa Albanije.

 Drugo polufinalno veče Evrovizije održava se večeras u Liverupulu, a nastup je završila Albanija koja na kladionicama zauzima čak 30. mesto.

Njihova predstavnica je Albina i njena porodica, Familja Kelmendi.

Inače, ona i njena porodica su rodom sa Kosova, tačnije iz Peći. 

Odrasla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kući profesionalnih muzičara i sve ih je popela na evrovizijsku binu. Tu su majka, otac, brat, sestre, i jedino koga su ostavili kući je zlatni retriver. Inače, kako su rekli, poveli bi i njega, ali je pravilo Evrovizije da životinje ne mogu na binu.

Veliko finale Albanskog nacionalnog festivala održano je u "Pallati i Kongreseve" u Tirani, a pobednik je određen glasovima publike.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Skandal Albanke na Evroviziji: "Mi i Kosovo smo brat i sestra, a majka je Velika Albanija" VIDEO

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 08:51

Albanska predstavnica na Evroviziji Familja Keljmendi privukla je pažnjost javnosti pošto se ta zemlja plasirala u finale Evrovizije, koja se održava u Liverpulu...Naime, Familja i Aljbina Keljmendi, koje predstavljaju Albaniju, odgovarale su na pitanja novinara na konferenciji za medije...Familja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.