Izvor: Muzika.co, 17.Apr.2015, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE EVROVIZIJSKI SPOT BOJANE STAMENOV

Srpska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Bojana Stamenov snimila je zvanični spot za pesmu “Beauty Never Lies” u ambijentu dvorca Dunđerski u Kulpinu.
Evrovizijski tim Bojane Stamenov prezentovao je  zvanični spot za pesmu “Beauty Never Lies” autora Vladimira Graića – Graje, a spot je snimljen u prelepom ambijentu starog dvorca Dunđerski u Kulpinu. Pored ovog spota na engleskom u istom ambijentu urađene su i verzije na  španskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Muzika.co << i srpskom jeziku, a u tome su pomogli  produkcija “La Fabrica” i plesni studio “Fluid Dance”.
Stilista Bojane Stamenov u ovom spotu je čuveni srpski modni kreator Igor Todorović, koji će biti zadužen  za izgled srpske predstavnice i na glavnoj priredbi  Eurosonga .
Eurosong 2015. počinje 19. maja kada u prvom polufinalu nastupa i Bojana Stamenov.
Pogledajte spot Bojane Stamenov  “Beauty Never Lies” :

NAJČITANIJI ČLANCI NA SAJTU MUZIKA.CO :

KOLIKO KOŠTA BUKIRANJE VAŠEG OMILJENOG BENDA ?

NOVI SPOT GRUPE VARVAROGENIJE UČITELJICA

KOJI SU BENDOVI BILI ZABRANJENI U SOVJETSKOM SAVEZU?

KO SU ZAISTA BILI PIŠONJA I ŽUGA?

NAJPOZNATIJE EX YU PESME O GEJ POPULACIJI




Nastavak na Muzika.co...






Povezane vesti

(VIDEO) PREMIJERNO: Bojana Stamenov snimila oficijelni spot za pesmu Beauty never lies

Izvor: Kurir, 17.Apr.2015

Nakon promotivnog spota, koji je urađen za pesmu "Beauty Never Lies" koja će nas predstavljati na „Pesmi Evrovizije“ ove godine, Bojana Stamenov snimila je i zvanični spot...Snimanje je obavljeno u predivnom ambijentu dvorca Dunđerski u Kulpinu...Pored ovog oficijelnog spota na engleskom, u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Muzika.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Muzika.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.