Ovo su pevači koji učestvuju na Beoviziji

Izvor: Tracara.com, 22.Jan.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su pevači koji učestvuju na Beoviziji

Nakon devetogodišnje pauze, festival Beovizija vraća se na male ekrane. Pobednik će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, koja se održava u Lisabonu od 8. do 12. maja. Dnevni list Blic objavio je i spisak imena koja će se takmičiti ove godine. Na njemu su pevačica Beti Đorđević koja se sedamdesetih proslavila velikim hitom Počnimo ljubav iz početka, Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Amadeus, koji je pre nekoliko godina bio predstavnik Crne Gore, one-hit wonder Boris Režak, nekadašnja učesnica Prvog glasa Srbije Saška Janković, koja je više puta pevala prateće vokale na Eurosongu, grupa Sevdah baby, pobednik Pinkovih zvezda Ivan Kurtić. Od poznatijih imena, tu su bend Miligram, Maja Nikolić, Danijel Pavlović, ali i Leo Martin. Važno pravilo ovogodišnje Beovizije je da kompozicije ostaju iste, ali da učesnik može da se promeni – ako stručni žiri odluči da ide kompozicija koju je predložio autor, može vremenom da se promeni izvođač.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rambo Amadeus i Sanja Ilić u trci za Pesmu Evrovizije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2018

Rambo Amadeus i Beti Đorđević, Srđan Marjanović, Sevdah Bejbi i Sanja Ilić i Balkanika, ostali su u konkurenciji među izvođačima koji imaju ambiciju da predstavljaju Srbiju na predstojećoj 63. "Pesmi Evrovizija", koja će se 8, 10. i 12. maja održati u Lisabonu, saopštili su danas iz RTS-a...Konkurs...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.